Cemal Boyacı Parkı’nda gerçekleştirilen iftara AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı.

Yemek sonrası söz alan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, bu tür programların asıl amacının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek olduğunu belirterek, “Bugün Ortaköy’de bunu görüyoruz. Huzur ve güven içinde iftarımızı yapmayı, sınır boylarında canını seve seve vatan için veren güvenlik güçlerimize borçluyuz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, gazilerimize Cenab-ı Hak acil şifalar versin.” diye konuştu.

Daha sonra söz alan AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ ise Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’in ilçede başarılı hizmetlere imza attığını belirterek, kendisinden övgüyle söz etti.

Ortaköy’ün geçmişte köy görünümünde olduğunu ancak yapılan hizmetlerle artık bu görünümünden kurtulduğunu kaydeden Karadağ, ilçe içerisinden geçen yolun güzel bir şekilde yapılacağını ve etrafının ıhlamur ağaçları ile donatılacağını bildirdi.

Ortaköy’ü altyapısını bitirmiş, saat kulesiyle, modern parkıyla ve süs havuzlarıyla güzel bir görünüme kavuşturan Taner İsbir’in bu hizmetlerinin belediyenin 5-10 yıllık bütçesine denk geldiğine dikkat çeken Karadağ, “Taner İsbir, Ortaköy’de Ak Partili Belediye olarak âdeta destan yazdı. Biz de kendisiyle gurur duyuyoruz.” dedi.

Türkiye’nin huzur ülkesi olduğunu anlatan Başkan Karadağ, bu huzurun tüm İslam Coğrafyasının umudu haline gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde sağlandığını dile getirdi. Türkiye’nin artık savunan değil, gerektiğinde ülke dışında saldıran, savunma hattını sınırlar dışında kuran ülke haline geldiğini vurgulayan Karadağ, dünyada söz sahibi ülke olmaya aday olan Türkiye’den ayrı artık ne ABD, ne Avrupa’nın bir oyun kuramayacaklarının farkına vardığını dile getirdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim