İl Başkan Yardımcıları Cemalettin Polattaş Mustafa Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur'un eşlik ettiği ziyaretlerde Karadağ ilk önce Ortaköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Karadağ, Ortaköy AK Parti İlçe Teşkilatı’nda partililer ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, İlçe Başkanı Osman Kara, AK Parti Ortaköy İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Çelik ve çok sayıda ilçe halkının katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma programında Karadağ bir konuşma yaparak, Türkiye'nin AK Parti'den önce sorunlarla boğuşan bir ülke iken, 16 yılda bütün sorunlarını çözmüş ve üstesinden gelmiş bir ülke haline geldiğini söyledi.

24 Haziran seçimlerinin yüzyılın seçimi olduğunu tekrarlayan Karadağ, "Değişecek sistem için ye tamam diyeceğiz ya da parlamenter sisteme geri döneceğiz Bu kararı sizler vereceksiniz" dedi.

Ortaköy'e yapılan hizmetlerden bahseden Karadağ, “AK Parti'nin politikasında "Yapacağım" diye bir kelime yer almaz, "Yaptım" kelimesi vardır. Bunun için ne söz verdiysek hepsini yerine getiriyoruz” diye konuştu.

Ortaköy için turizm alanında bir çalışma başlatma olduğunun altını çizen Karadağ, “Şapinuva ile ilgili turizm alanında bir atak yaparak Hattuşaş-Alacahöyük- Şapinuva arasında bir turizm ağı oluşturmamız ve yapmamız gerekiyor. Turizme yönelik yatırımların önünü açarak bu konuda ilçeyi geliştirmemiz lazım. Ortaköy turizm açısından cazibe merkezi haline getirmemiz için ilk önceliğimiz yolunu tamamlamak ve turizm atağını başlatmaktır” dedi.

Konuşmanın ardından ilçe kurulan pazar yerini gezen Karadağ, burada esnafın hem bayramını kutladı hem de 24 Haziran seçimleri için partisine destek istedi.

AŞDAĞUL’DA BELDE TEŞKİLATI İLE BİRARAYA GELDİ.

Aşdağul ilçesinde incelemelerde bulunan Karadağ, ilçeye yapılması planlanan Jandarma binasının yeri için belde teşkilatı ile fikir alış verişinde bulundu ve yapılacak park alanını gezdi.

KARAHACİP’İN SORUNLARINA EL ATTI

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ daha sonra Karahacip Köyü’nü ziyaret etti.

Burada muhtar ve azaları ile bir toplantı yaparak köyün sorunları hakkında bilgi aldı ve sorunların çözümü noktasında gerekli yerlere arayarak talimat verdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim