Ortaköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 2016 yılında ilçenin Bozyer ve İçyer mevkilerindeki Fevzi Caddesi’nin bir bölümünün Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından asfaltlandığı hatırlatıldı. Caddenin kalan kısmının da asfaltlaması için Başkan Külcü’yü ziyaret eden Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, buranın asfaltlanması için yapılan görüşmede olumlu karşılandı.

Konu ile ilgili bilgi veren ve Başkan Külcü’ye destekleri için teşekkür eden İsbir, “2016 yılında Çorum Belediyesi’nin ilçemize hizmet alanında güzel destekler aldık. Vermiş oldukları destekler için ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Karşılık olarak da Hitit medeniyetine ait bir tableti makamınızın en güzel yerinde değerlendirilmesi amacı ile size takdim ediyorum” diye konuştu.

Ortaköy’de Fevzi Çakmak Caddesi ile Adnan Menderes Caddesi’nin de asfaltına söz veren Başkan Külcü de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Ekonomik sıkıntı çeken ve hizmet ihtiyacı duyan ilçelerimize kendi imkanlarımız ölçüsünde hizmet verme ve ilçelerin güzelleşmesine yardımcı olmak bizim görevimiz. Bu konuda Ortaköy ilçemiz hizmet verme konusunda öncelik verdiğimiz ilçelerimiz arasındadır. Taner İsbir’in çalışmasını gayretli buluyoruz, heyecanlı buluyoruz. Bugüne kadar destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalar içinde tekrar bir ekip ile gelerek asfalt işini yerinde inceleyip tez zamanda bitireceğiz”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim