Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’in yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsetti.

AK Parti olarak ilk defa 2014 yılı yerel seçimlerinde Ortaköy Belediye Başkanlığı’nı kazandıklarını hatırlatan İl Başkanı Karadağ, “Ortaköy Belediye Başkanımız Taner İsbir, 2,5 yıllık süre içerisinde çok büyük ve köklü hizmetlere imza attı. Gerçekten çok çalışkan bir başkanımız var.  Partimizi ve bizleri Ortaköy’de çok iyi temsil ediyor. Hizmetlerinin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Kendisine her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Çorum’un Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak burada yaptıkları çalışmalarla ilgili bir konuşma yaptı. AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ın daveti üzerine İl yönetiminin 2017 yılında yaptığı ilk toplantıya katılan İsbir, toplantıda ülkede yaşanan sorunlarla ilgili olarak kapsamlı bir konuşma yaptı.

Toplantıya katılan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım ve İl Başkanı Mehmet Karadağ, heyecanlı konuşmasından dolayı İsbir’e teşekkür ettiler.

Taner İsbir’in ardından konuşan İl Başkanı Karadağ, Taner İsbir ile birlikte Ortaköy ilçesinde çok güzel ve önemli çalışmalara imza atıldığını belirterek, hizmetlerin artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

Toplantının sonunda Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’a Hitit uygarlığına ait Lotus çiçekli bir tablo hediye etti.

Toplantıda Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım da teşkilat yapılanması konusunda üyeleri bilgilendirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim