Bu yıl altıncısı düzenlenen Anadolu Yerel Yönetim Dergisi ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacılar Belediyesi ev sahipliğinde ve çeşitli özel kurumların sponsorluğu ile Türkiye’de başarılı proje gerçekleştiren 60 büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanı ile ilgili yapılan anketlere göre belirlenen belediye başkanlarına ödülleri verildi. Ödül töreninde Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e eğitim spor ve sporcuya destek veren projesi ile en başarılı Belediye Başkanı ödülü verildi.
Törende konuşan İsbir, “Şahsıma verilen bu ödül Çorum insanımıza ve bu hizmettin gerçekleşmesinde tarafıma destek veren Ortaköy insanı ve Ortaköy Belediyesi spor külünü başkan atrenör ve futbolcularına teşekkür ediyor ve ödülü Ortaköy Belediyesi Şapinuva sporcularına atfen alıyorum” dedi.
Ödülünü teslim alan Taner İsbir Kayseri Yerel TV kanalı olan Kanal 1 ekranlarına konuk olarak açıklamalarda bulundu. Özel röportaj veren İsbir, Ortaköy’ün bir medeniyetler kenti olarak saklı bir kent olduğunu bunu dünya mirasına kazandırmak için çaba sarfettiklerini doğal güzellik ve bakirliği ile şirin bir ilçe olduğunu dile getirdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim