İftara AK Parti Çorum Milletvekili ve yeni dönem Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy Kaymakamı Ömer Tekeş, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İşbir, AK Parti Çorum Milletvekili adayları Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve ilçe halkı katıldı.

İftarda bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ilçe halkından 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

24 Haziran’da Ortaköy’den oy patlaması beklediğini kaydeden Ceylan, “Ortaköy ilçemiz, 11 seçimde de AK Parti’ye sahip çıktı, AK Parti’de Ortaköy’e sahip çıktı” dedi.

24 Haziran’ın yüz yılın seçimi olduğuna değinen Ceylan, “Türkiye’mizde, birlik, sevgi, hoşgörü, kardeşlik var. Bunu çekemeyen güçler bizleri parçalamak istiyoruz. 24 Haziran seçimi sadece Türkiye’nin değil, dünyada bulunan Müslümanlar içinde dönüm noktasıdır” diye konuştu.

“Türkiye’nin şahlanması için 24 Haziran’da bir olmamız gerekiyor” diyen Ceylan, “Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmalıyız. Mecliste de, Cumhurbaşkanımızı tek bırakmamak için Milletvekilleriyle destek vermemiz lazım. Güçlü bir Cumhurbaşkanı, güçlü bir meclis istiyoruz” şeklinde konuştu.

Dış güçlerin terörle yapamadıklarını, algı operasyonları ile yapmaya çalıştıklarını kaydeden Ceylan, “Vatan uğruna 30 bine yakın şehit verdik. Terörü kazıma noktasına getirdik. Şimdi de Kandile Türk Bayrağı dikiyoruz. Siz ne kadar uğraşsanız da Türk bayrağını indirmeye, bizleri bölmeye ve parçalamayı asla başaramayacaksınız. Ne yaparsanız yapın bu ülkenin kaderi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamayacaksınız” dedi.

Muhalefet partililerini de eleştiren Ceylan, “Birileri hayal çığırtkanlığı yapıyor, ama AK Parti her zaman ki gibi icraat yapıyor. Çorum’a ve Türkiye’mize yapılanlar ortadadır” şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda ilçe halkına “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a oy vermeye ve Mecliste onu güçlü bir ordu ile buluşturmaya varmışınız” diye soran Ceylan’a, Ortaköy halkı büyük bir sesle, ‘Evet’ diyerek yanıt verdi.

İftar sonrası Milletvekili Ceylan, ilçede bulunan çay ocakları ve esnafı ziyaret etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim