Büyük bir coşkuyla karşılanan Muzaffer Yıldırım, konuşmasına İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanı Döndü Kıdak ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Karabıyık ve yönetimine ve önceki dönem AK Parti Belediye Başkanı Ali Uyanık’a teşekkür ederek başladı.

Seçimde kazananın Oğuzlar olduğunu kaydeden Yıldırım, şunları söyledi:

“Memleket işi gönül işi, biz bu memlekete gönlümüzü adadık, sizler de destek oldunuz. Bu desteğinize sonsuz teşekkür ediyorum. Seçimler gelip geçici. Seçim 1 gün, bunun kazananı illaki birisi olacaktı o da bizlere nasip oldu. Biz Oğuzlarımızda ister CHP 'ye gönül veren arkadaşlarımız olsun, ister MHP'ye gönül veren arkadaşlarımız olsun ister diğer siyasi partilere gönül veren arkadaşlarımız olsun ‘sen- ben’ demeden, biz anlayışı ile hizmet yapacağız. Bugüne kadar yapılmayanları yapacağız. 5 yıldır birçok zorlukları yaşadınız. Biz bu zorlukları inşallah yıldırım hızıyla geldik ve yıldırım hızıyla çözeceğiz ve sizi refaha kavuşturacağız.

Şu unutulmamalı diğer adaylarımız da bizim arkadaşlarımız. Bu seçimin kaybedeni yok. Buranın kazananı var; kazanan Oğuzlar. Kesin sonuçlar olmasa da bize bu süreçte bana destek veren başta aileme, eşime, kardeşlerime, çocuklarıma, sizlere, teşkilat başkanlarıma, önceki dönem başkanlarıma hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Oğuzlar'da bu seçimin kazananı Oğuzlar oldu. Biz her birimiz bundan sonraki süreçte gece- gündüz demeden çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız, Oğuzlarımızı yeniden inşa edeceğiz. Bunu daha önce ben size belirttim. Gerçekten 3 aydır samimi duygularınızla bizlere duygularınızı açtınız biz bugüne kadar yola çıkarken hep ‘girmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız’ dedik. Allah'ın izniyle bu da bunu gösterdi ki sizler de buna cevap verdiniz, hepiniz yanımızda oldunuz. Olanlar da olmayanlar da hepsine ben teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı bugün bize nasip oldu, tekrar diyorum kazananı Oğuzlar oldu. Burada kazanan Muzaffer Yıldırım değil kazanan Oğuzlar. Kesin sonuçlar geldiğinde, mazbatamızı da aldığımızda inşallah yeniden bir açıklama yaparız.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim