İl Başkanlığı görevini bırakması nedeniyle teşekkür ziyaretleri kapsamında Oğuzlar İlçesi’ni ziyaret eden Ceylan, AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanlığı’nda partililer ile bir araya geldi.
Parti binası önünde kalabalık bir partili topluluğu tarafından karşılanan Ceylan’a ilginin büyük olması dikkat çekti.
Ceylan’a Oğuzlar ziyareti sırasında; İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve bazı partililer de eşlik etti.
Parti binasında İlçe Başkanı Alaattin Coşkun, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle sohbet eden Ceylan, 5 yıldır İl Başkanlığı görevi boyunca kendisine yol arkadaşlığı yapan tüm partililere teşekkür ederek, helallik istedi.
Ceylan, AK Parti’de 2006 yılından beri aktif siyaset yaptığını, 5 yıl boyunca da il başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, görevini coşkulu bir kongre ile tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.
30 Mart yerel seçimlerinde Oğuzlar’da bir yol kazasına uğradıklarını ve belediye seçimlerini kaybettiklerini hatırlatan Ceylan, “Seçimlerin ardından teşkilatımız dağılmadı, tam tersine birlikteliğini güçlendirdi, daha fazla kenetlendi. Birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece kayıpları tekrar telafi edeceğimizden ve gelecek seçimleri tekrar kazanacağımızdan hiçbir kuşku duymuyorum. Önümüzde Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimleri var. Bu seçimlerin ülkemiz için önemi son derece büyük. Millete olan hizmetlerimizin devamı için, hayatın her alanında reformların devam etmesi için, milletin yönettiği devlet sisteminin oturması ve devam etmesi için yeni bir Anayasa düzenlemesine ihtiyaç var. Bunun için de en az 330 milletvekiline sahip olmamız gerekiyor. Hep birlikte çok çalışacağız, hepimiz elimizden geleni yapacağız ve AK Parti’nin oy oranlarını zirveye ulaştırarak Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na Çorum’dan güçlü bir destek vereceğiz” şeklinde konuştu.
Ceylan, “Vicdanımın elvermediği hiçbir yere imza atmadım. Kimsenin yüzünü yere eğdirtecek, yüzünü kızartacak iş yapmadım, yapmak isteyenlere de fırsat vermedim. Görevde bulunduğum süre içerisinde 7 seçim atlattık, 4 seçime de bizzat başkanlık etti. Girdiğimiz tüm seçimlerden oylarımızı artırarak çıktık. Başım dik, alnım açık bir şekilde görevimi Rumi Bekiroğlu’na devrettim. Çorum’da çok güzel bir teşkilat yapısı oluştu. Bu teşkilatla uyum içerisinde çalışarak büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Hizmetler kaldığı yerden devam edecektir. Bu noktada bana verilecek görevi yine en iyi şekilde yerine getirmenin, bu davaya hizmet etmenin çabasında olacağım. Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim” ifadesini kullandı.
Ceylan, partililerle bir süre sohbet ettikten sonra parti binası önünden hayır duaları eşliğinde uğurlandı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim