Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde oluşturulan Yarı Değerli Doğal Taş İşletmeciliği Atölyesi’nin açılışına protokolün ve halkın ilgisi yoğun oldu.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen ve 4,5 ay sürecek olan kursun açılışı törenine Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Mecitözü Kaymakam Vekili Coşkun Doğan, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl Genel Meclisi Üyeleri Hacı Bolat, Haydar Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar, ilçe protokolü, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Vali Kılıç, kadınlara yönelik açılan kursun önemine değinerek, “Kadın girişimciliğinin özendirilip artırılması, kadınlarımızın iş hayatına daha çok katılımının sağlanması, ekonomik hayatın önemli bir parçasıdır. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Ceylan ile Kurt da Yarı Değerli Doğal Taş İşletmeciliği Atölyesi'nin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, ilçe ekonomisinin canlanması noktasında üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getireceklerini vurguladılar.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışın ardından Vali Kılıç, Milletvekilleri Ceylan, Kurt ve beraberindekiler, atölyede incelemeler yaparak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim