Cumhuriyet Halk Partili Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ile Ekercanlar Alışveriş Merkezi sahibi Hüseyin Ekercan, AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ı TBMM'deki makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Başkan Yavuz ve esnaf Ekercan, Ceylan'ın milletvekilliğinin ve komisyon üyeliğinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ceylan'ı kutlayan ve başarı dileklerini ileten Yavuz ve Ekercan, ayrıca ilçenin bazı sorunlarını ve taleplerini de paylaştı.
Milletvekili Ceylan ise sorunları elbirliği ile çözeceklerini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Ünal Yavuz ve Hüseyin Ekercan'a teşekkür etti.
Toplumun tüm kesimlerini, tüm renklerini kucakladıklarını dile getiren Ceylan, Çorum'un tüm ilçelerine ayrımsız hizmet etmeyi ilke edindiklerinin altını çizdi. Mecitözülülere TOKİ konutlarının yapılacağının da müjdesini veren Ceylan, ön çalışmaların tamamlandığını, yakın bir zaman sonra TOKİ projesinin hayata geçirileceğini ifade etti.
Çorum-Mecitözü-Amasya bölünmüş yol projesinin tamamlanarak yatırım programına alındığını, ihale hazırlık çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Mecitözü İlçesi'nde tarımsal sulama amaçlı yatırımlar hakkında da bilgi vererek sulanabilir arazi oranını artıracaklarını kaydetti.
AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan, ziyaret sırasında Mecitözü'ne yapılacak diğer yatırım ve çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim