Bünyesinde 13 derneğin bulunduğu federasyonun kurucu yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda birinci olağan genel kurul toplantısı bugün Mecitözü Köprübaşı Sulama Birliği Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Abdullah Olcan başkanlığında oluşan divan heyetinin yönettiği genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından kurucu yönetim kurulu faaliyet raporu okunarak ibra edildi.

Yeni yönetim kurulu tahmini bütçesinin ibrasından sonra ise yeni yönetim kurulu seçimlerine geçildi. Tek liste ile yapılan seçimde Kemal Tepe yeniden federasyon başkanı oldu.

Federasyon Yönetim Kurulu ise, Kemal Tepe başkanlığında Arif Ulubey, Ömer Kılıçarslan, Seyfettin Yeğen, Hikmet Yavuz, Özcan Taşman, İsmail Kurt, Güngör Atak, Ali Kuzu, Herdiye Çetin, Ali Erkul, Fani Uysal, Abdurrahman Uysan’dan oluştu.

Denetim Kurulu Abdullah Olcan, Arif Buculan, Kenan Aydın seçildi.

Bazı komisyonların da oluştuğu genel kurulda başkan Kemal Tepe, kendisine yeniden bu görevi layık gören delegelere teşekkür etti.

Diğer yandan Mecitözü Dernekler Federasyonu tarafından yarın akşam da Çorum’da bir tanışma ve dayanışma yemeği organize edildi. Şefim Restaurdat’taki yemek saat 19.00’da başlayacak. Federasyon Başkanı Kemal Tepe, tüm Mecitözülüleri yemeğe davet etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim