Etkinlikler kapsamında Ankara şarkılarının sevilen ismi Hüseyin Kağıt, Küçük İbo ve Ankaralı Ebru Laçin'de muhteşem bir konser verdi.

Laçin Belediye Parkı yanında verilen konser, ilçede yaşayan ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Konser sırasında alan tamamen dolarken, birçok aile konseri parktaki yeşil alanların üzerinde izledi.

Sahne performansıyla Laçinli sevenlerine coşku dolu bir gece yaşatan Hüseyin Kağıt, esprileriyle de izleyicilerini eğlendirdi. Konser sonrası sahneye çıkan Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, müthiş sahne performanlarından dolayı kutladığı sanatçılara günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

HÜSEYİN KAĞIT’TAN UNUTULMAZ KONSER

Türk Halk Müziği ve Fantezi Müzik Sanatçısı Hüseyin Kağıt seslendirdiği parçalarla halka unutulmaz bir gece yaşattı. Ankaralı sanatçı, hayranlarının özçekim taleplerini de ilginç pozlar vererek geri çevirmedi. Sahnenin önüne çıkarak seyircilere mikrofon uzatan Hüseyin Kağıt'a, alanda kendisini izlemeye gelen hayranları da söylediği şarkılarda eşlik etti.

Arkadaşlarının omuzlarına çıkan bazı gençler ise ellerine aldıkları kaşıklarla coşkulu kalabalık arasında oynayarak keyifli anlar yaşadı. "Hayatı tespih yapmışım" adlı şarkısıyla ünlenen, aynı zamanda söz yazarı ve besteci olan Hüseyin Kağıt, hüzünlü şarkılarının yanı sıra seslendirdiği hareketli parçalarda zaman zaman eline aldığı kaşıklarla orkestraya eşlik ederek alandaki coşkuyu daha da artırdı.

KÜÇÜK İBO'DA KONSER VERDİ

Laçin Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında 'Küçük İbo' lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Küçük'te sahne aldı. Laçinliler, ünlü sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Ankaralı Ebru'nun da sahne aldığı konserleri Dodurga Kaymakamı Tayfun Deli, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Kataraş, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, MHP Çorum eski İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Ülkü Ocakları Çorum Başkanı İl Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü ile birlikte MHP İl ve İlçe Teşkilatlarından çok sayıda kişi izledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim