Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demirel ile iftar alanında tek tek bütün masaları gezerek hemşehrileri ile sohbet eden Bağcı, her yıl Kargı Belediyesi’nce organize edilen "birlik ve kardeşlik sofrası" için başkanlara ve bu davete icabet edenlere teşekkürlerini sundu.
İftar yemeğine AK Parti Milletvekilleri Dr. Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Ali Erdoğan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve eşi, Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, iş adamları İzzet Karakaş ve Metin Erişken, muhtarlar, dernek başkanları, STK temsilcileri ve yüzlerce kişi katıldı.
İftar sonrası hemşehrilerine hitaben bir konuşma yapan Bağcı, “Bölgesi adeta ateş çemberi olan Türkiye'nin huzur ve istikrarını korumak için tüm ülke olarak yoğun çaba harcadık. Sizler de yakından takip ediyorsunuz. Irak, Suriye, Lübnan, Libya, Filistin, Mısır, Tunus'ta her yerde kan ve gözyaşı var zulüm var. Myanmar'da Doğu Türkistan’da Müslümanlar inançlarını yaşayamamakta işkence zulümlerle inlemektedir. Türkiye olarak tüm dünyanın sustuğu yerde sesini yükselten mazlumların sesi olan ülke olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi
7 Haziran seçimleri sonrası siyasi ve ekonomik krize sokmak için el ovuşturanlar olduğunu ileri süren Milletvekili Bağcı, seçimlerden birinci çıkmış ve %41 oy almış parti olarak sorumlu, ilkeli, tutarlı ve sağduyulu davranmaya devam edeceklerini kaydetti.
Uzlaşı içinde bir hükümet kurmak için Genel Başkanları ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun çalışma yapacak ve çaba sarf edeceğini vurgulayan Bağcı, “Ama olmazla, kırmızı çizgilerle gelerek işi yokuşa sürüp, uzlaşı ve sorumluluktan kaçar bir tavır sergilenirse gene milletin hakemliğine başvurulacaktır. Millet düğümü çözecektir. Zor bir coğrafyada hükümetin bir an önce kurularak güvenoyu alması ve görevine başlaması için çalışacağız” diye konuştu.



MİLLETVEKİLLERİ BAĞCI VE KURT MUHTARLARLA AKŞAM ÇAYINDA
AK Parti Çorum Milletvekilleri Dr. Cahit Bağcı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Kargı’da muhtarlar ve derneklerle akşam çayında bir araya geldiler. Kargı Belediyesi tarafından düzenlenen iftara katılan Milletvekilleri Bağcı ve Ceritoğlu Kurt, muhtarlar ve İstanbul'da faaliyet gösteren bazı derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çay içtiler. Milletvekilleri Bağcı ve Ceritoğlu sorunları dinlediler ve talepleri aldılar. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim