Merkezi İstanbul’da bulunan ve Polcan, Polkan ve Seramony markalarını bünyesinde bulunduran şirket ilçede Polcan Tekstil Fabrikası adıyla bayan iç çamaşırı, erkek, bayan pijama takımları üretimine başladı.

Üretilen ürünlerin %70’i yurt dışına ihraç edilirken %30’u ise yurt içi piyasasına satılıyor. Yeni açılan fabrikada şuanda 70 kişi çalışıyor. Şirket 2020 yılının sonuna doğru 200 kişiyi istihdam etmeyi planlayarak ara ara işçi alımlarını sürdürüyor.

Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren şirket sahiplerinden Muhammet Ali Canpolat, “Şirketimizin merkezi İstanbul’da bulunuyor. İstanbul’da da üretim yapıyoruz. Ayrıca Zeytinburnu, Mahmutpaşa ve Laleli’de satış mağazalarımız bulunuyor. Yaptığımız girişimler sonucunda Kargı’da fabrikamızı açarak üretime başladık. Şuanda ağırlıklı olarak ihracat yaptığımız bayan iç çamaşırı ve erkek bayan pijama takımları üretiyoruz. Hedefimiz üretim potansiyelimizi kademeli olarak yükseltmek ve buna bağlı olarak içi sayımızı arttırmak. Şuanda mevcutta 70 kişi Kargı’daki fabrikamızda çalışıyor. Hedefimiz 2020 yılının sonuna kadar bu sayıyı 200 kişiye çıkartmak. Bununla ilgili çalışma planlarımızı oluşturduk” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim