Çorum’un Kargı ilçesinde dağ köylerinin birleşmesiyle dernekleşen Golaz Birliği'nin yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’daki Çorumlu kadın siyasetçileri ziyaret etti.
Kargı ilçesine bağlı dağ köylerinin birleşmesiyle dernekleşen Golaz Birliği’nin başkanı Mehmet Aydoğanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Çorumlu kadın siyasetçiler ziyaret edildi. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Yıldırım Döğücü ve AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurdagül’ü makamlarında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, Döğücü ve Yurdagül’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar dilediler.
Golaz Birliği olarak Çorumlu tüm siyasetçileri ziyaret ederek başarılar dilediklerini belirten Golaz Birliği Başkanı Mehmet Aydoğanoğlu, “Daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çorum milletvekillerimizi ziyaret etmiştik. Bugün de Çorumlu kadın siyasetçilerimizi ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik. Ziyaret ve faaliyetlerimiz devam edecek’’ dedi.
Ziyaretlerde AK Parti İstanbul İl kadın kolları Başkanı Dövücü ve Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Yurdagül'e birliğin futbol takımına ait formalar hediye edildi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim