Beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile birlikte Ankara'da bir dizi ziyaretler düzenleyen Zeki Şen ve Sacit Özdemir, bakanları, milletvekillerini, üst düzey bürokratları önceki gün başlayan ve 5 Kasım tarihinde sona erecek Panayır etkinliklerine ve güreşlere davet etti.

Ankara'da ayrıca Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Ak Parti 22. Dönem Çorum Milletvekili Kargılı hemşehrimiz Ali Yüksel Kavuştu’nun davetiyle dünya şampiyonu milli güreşçilere, siyasilere ve bürokratlara bir yemek verildi. Yemek programına; eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, eski ve yeni siyasiler, bürokratlar, valiler ile çok sayıda davetli katıldı.

Yemek sırasında AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da Dünya ve Olimpiyat şampiyonaları Tevfik Kış, Ahmet Ayık ve bazı ünlü güreşçilerle sohbet etti. Milli güreşçileri Kargı Panayırına davet eden Milletvekili Ceylan, “Sizleri Çorum'da, şirin ilçemiz Kargı'da ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim