Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri ile mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen ziyaret, coşkulu ve kalabalık bir biçimde gerçekleşti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Karadağ, hedeflerinin milletin yüzündeki gülümsemeyi görmek olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin aydınlık geleceği ve bağımsızlığı için içeride ve dışarıda hainlere karşı müthiş bir azim ve irade ile mücadele verdiğini belirten Karadağ, “Bu mücadele sürerken ülkemizin ekonomik açıdan da ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görüyoruz. Tarihte savaş dönemlerinde bir lokma ekmeğe muhtaç bırakılan bu milletin evlatları bugün, kendi ürettiği tankla, topla ve hava araçları ile düşmanlarını darmaduman ediyor. Allah liderimizden razı olsun, bizlere de düşen bu istikrar ikliminin korunması için gece gündüz durmadan, yorulmak nedir bilmeden çalışmaktır. Bugün Kargı’nın hazır olduğunu görüyorum, 2019 için yeniden güçlü bir şekilde tarih yazacağımıza eminim. Rabbim sizden razı olsun” dedi.

Ziyaret esnasında mahalle ve köy muhtarlarının taleplerini alan Karadağ, Kargı’ya doğalgazın en kısa zamanda geleceğinin müjdesini verdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim