Ahmet Sami Ceylan, 25 Ocak’ta yapılan 5. Olağan İl Kongresi’nde görevini Av. Rumi Bekiroğlu’na devretmesi nedeniyle ilçelere veda ve teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.
Kargı İlçesi’ni ziyaret eden Ceylan, gerek AK Parti ilçe binasında, gerekse belediyede oldukça görkemli karşılanırken, Ceylan için ayrıca ilçe girişinde karşılama töreni düzenlendi. Ceylan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve partililer tarafından karşılandı.
Ceylan, ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nda partililerle görüştü. Ahmet Sami Ceylan burada da çiçeklerle karşılandı.
Ceylan’a İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Adnan Tığlı, Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Böcek, Gençlik Kolları Üyeleri ve bazı partililer eşlik etti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Ahmet Sami Ceylan’a ilçeye verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ederek, bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diledi.
“CEYLAN, ADAM GİBİ ADAM”
Parti binasında düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, “Ben siyasete Ahmet Sami Ceylan’ın sayesinde başladım. Bugüne kadar arkasında dimdik durduk, bundan sonra da çizgimizi bozmadan dimdik duracağız. Ceylan, adam gibi adamdır. Biz adam satmayız” dedi.
“ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN”
Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demiral ise konuşmasında Ahmet Sami Ceylan’ın il başkanından öte bir ağabey, bir dost olduğunu anlatarak, teşkilatların arkasında dimdik durduğunu, gerektiğinde yumruğunu masaya vurarak davaya sahip çıktığını söyledi. Ceylan’ı parlamentoda milletvekili olarak görmek istediklerini belirten Demiral, “Ceylan’ın Kargı’nın bir neferi olacağına inanıyorum. O’nu milletvekili olarak meclise gönderirsek Kargı kazanır, Çorum kazanır. Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu.
“YÜZÜNÜZÜ KIZARTACAK İŞ YAPMADIM”
Ahmet Sami Ceylan ise, AK Parti’de 2006 yılından beri aktif siyaset yaptığını, 5 yıl boyunca da il başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, görevini coşkulu bir kongre ile tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.
Ceylan, “Vicdanımın elvermediği hiçbir yere imza atmadım. Kimsenin yüzünü yere eğdirtecek, yüzünü kızartacak iş yapmadım, yapmak isteyenlere de fırsat vermedim. Kötü bir işle anılmadım. Tek derdimiz bu davaya hizmet etmek, ilçelerle birlikte Çorum’a bir şeyler katmak oldu” dedi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim