AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İskilip İlçesi'nde partililerle buluştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ilçe danışma meclisi toplantıları istikrarlı bir şekilde devam ediyor.
Haziran ayı İskilip İlçe Danışma Meclisi toplantısı hafta sonu yoğun bir katılımla yapıldı.
Toplantıya Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İskilip İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda parti çalışmaları değerlendirilerek, ileriye yönelik çalışmalar için de karşılıklı istişare yapıldı. İlçe sorunlarının de ele alındığı toplantıda hükümet programları hakkında da bilgi verildi.
Toplantıda partililere hitaben bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, 65. hükümetin çalışmaları ve programları hakkında bilgi vererek, ülkemizin başına bela olan terörün kökünün kazınacağını, terörü tamamen yok edene kadar yılmadan ve kararlılıkla mücadeleye devam edeceklerini, bu noktada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın sonuna kadar yanlarında olduklarını dile getirdi.
İskiliplileri de birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirmeye davet eden Ceylan, teröre ve yandaşçılarına kesinlikle prim verilmemesini istedi. Ülkenin en büyük ihtiyacının birlik ve beraberlik olduğunun altını çizen Ceylan, bu davaya sahip çıkıldığı müddetçe, kardeşlik hukukunun güçlendirildiği müddetçe Türkiye'ye hiçbir şer odağının gücünün yetmeyeceğini vurguladı.
İskilip'e yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Ceylan, İskilip'in gelişmeye, büyümeye devam edeceğini, sorunların çözümü noktasında elbirliği ile çalışacaklarını kaydetti.
Ceylan, İskilip halkının Ramazan ayını kutlayarak, her fırsatta ilçeyi ziyaret edeceklerini ifade etti.
Toplantı sırasında ayrıca İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek tarafından Ceylan'a İskilip Halk Eğitim Merkezi'nde üretilmiş bir hediye takdim edildi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim