Temsilcilik yetki belgesini TÜGVA İl Temsilcisi Kerep Ölçer’den alan Mehmet Akif Dikici yaptığı yazılı açıklamada, amaçlarının yeni Türkiye'nin inşasında vatanına ve milletine saygılı, milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip üstün vasıflı bir gençlik yetiştirmek olduğunu belirtti.

İlçede gençler için hazırladıkları projeleri, hayata geçirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Dikici, “Gençliğin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde gençlerin eğitim ve öğretimine katkı sağlayacak, gelecekte sosyal yaşamda üstlenecekleri roller konusunda onları bilinçlendirecek, kişisel gelişimlerine yardımcı olacak projeleri hayata geçirmek için yakın zamanda etkin kadromuzla çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Dikici, TÜGVA’nın birkaç gencin inisiyatifi ile kurulan, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya ve hedefi ahiret olan yeni nesil bir gençlik vakfı olduğunu açıkladı.

MEHMET AKİF DİKİCİ KİMDİR?

1994 yılında İskilip ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimimi İskilip Sakarya ilköğretim okulunda, liseyi İskilip Anadolu İmam Hatip lisesinde okudu. Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Dikici, İskilip İmam Hatip Lisesinde ücretli öğretmenlik yapmaktadır.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim