Açılış törenine Belediye Başkanı Recep Çatma, İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzel, Mahalle Muhtarı Ömer Uçar, Belediye Meclis Üyeleri, din görevlileri, mahalle sakinleri, cami cemaati ile çok sayıda davetli katıldı. Aşure günü olması dolayısıyla katılımcılara aşure dağıtıldı.
Kuranı Kerim okunması ile başlayan açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Recep Çatma, Kuran Kursu’nun önemine işaret ederek, hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi. Belediye olarak üzerlerine düşen katkıyı verdiklerini, ihtiyaç halinde bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyleyen Başkan Çatma kursun yapımına ön ayak olanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Katılımcıların aşure gününü kutladı.
İlçe Müftüsü Nurettin İçtüzel’de yaptığı konuşmada bu hayırlı hizmetin faaliyete geçmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Recep Çatma’ya, gönüllü olarak çalışıp kısa sürede binanın tamamlanmasına vesile olan cami cemaatine ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.
İskilip’te yüzlerce hafız yetiştiren merhum Tavukçu Hoca Efendi’nin (Mustafa Avşar) hatırasına yakışır kalitede yapılan Kurs binası, açılış töreni ile birlikte hizmet vermeye başladı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim