2015 yılında yapılan faaliyetler kapsamında;
Örübağ Köyü-Traşlar Yolu, Kılıçdere Kaynarca yolu, Aşağışeyhler-Evlik yolu, Saraycık Köyü yolu, Seki Köyü yolu ve SeyirçayıKöyü yolu asfalt yol yapımı tamamlanarak hizmete sunulurken, Çavuşoğlu Köyü, Akçasu Köyü, Eskiköy Köyü ve Akkil Mahallesi, Başmakçı Köyü, Kuzköy, Karaağaç Köyü, Karaçukur Köyü ve Aşağıörenseki köyü içme suyu şebekesi yapım işi de tamamlanarak hizmete sunuldu. Öte yandan Asarcık Köyü, Sorgun Köyü ve Suhilan Köyü içme suyu isale hattı yapım işlerinin ise ihale aşamasında olması nedeniyle sezon sonunda tamamlanacağı bildirildi.
İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy’un da bizzat yerinde incelediği çalışmalarla ilgili şu bilgiler verildi:
“Harun Köyü, Çomu Köyü, Çetmi Köyü, Kuzuluk Köyü, Çomu Köyü ve Çukurköy Köylerinde beton parke taşı döşemesi tamamlanmıştır. Altyapısı tamamlanan toplam 16 köyümüzün köy içi yollarının beton parke taşı ile döşeme kaplaması ihaleleri tamamlanmış olup, çalışmalar devam etmektedir.
İlçemiz Aşağışeyhler Köyü, Saraycık Köyü, Seki Köyü, Çavuşoğlu Köyü, Kuzköy Köyü, Asarcık Köyü, Kılıçdere Köyü (Veletler Mahallesi) Akcasu Köyü(Hasanfakı Mahallesi), Başmakçı Köyü ve İkikiseKöyü olmak üzere toplam 10 Köyümüzde kanalizasyon ve fosseptik yapım işleri tamamlanmak üzeredir.
Yukarıörenseki Köyü Çayı üzerinde köprü yapım işi ihale aşamasında olup. Kayaağzı Köyü ve Beyoğlan Köyünde menfez ve yapım işleri devam etmektedir.”



(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim