Milletvekili Ceylan, AKP İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek ve bazı yönetim kurulu üyelerini TBMM’nde ağırladı.

İskilip'in bazı sorunları, beklentileri ve geleceğe yönelik plân ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Lek ve beraberindekiler, bugüne kadar yapılan hizmetler için Ceylan’a teşekkürlerini ilettiler.

Milletvekili Ceylan ise ilçeye yapılan bazı hizmetler hakkında bilgiler vererek, daha fazla hizmet için çaba gösterdiklerini kaydetti. Çorum Merkez ile birlikte tüm ilçelerin AKP hükümetleri döneminde yatırım ve hizmet açısından üzerine düşeni fazlasıyla aldığını ifade eden Ceylan, “Milletimiz hizmetin en iyisine layıktır. Bu sene Çorum Valiliği ve İl Özel İdaresi ile birlikte büyük bir seferberlik ilan ettik. Bu kapsamda tüm köylerin yol, kanalizasyon, kilit parke taşı, içme suyu problemleri kökten çözülecek. Köylerimize çocuk oyun grupları kurulacak, büyük köylerden başlamak üzere de halı sahalar, spor tesisleri kuracağız. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. Hizmetin her türlüsü de gelir, yatırımlar da gelir, yeter ki birliğimiz daim olsun.” diye konuştu.

İskilip’e yapılan çim sahanın sentetiğe dönüştürüleceğini ve ışıklandırılacağını dile getiren Ceylan ayrıca İskilip Açık Tarım Cezaevi’nin bu ay içerisinde ihaleye çıkarılacağını bildirdi. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim