AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip bölgesinin sorunlarını çok iyi bildiğini, sorunların çözümü noktasında muhtarlarla birlikte kol kola mücadele edeceklerini söyledi.
AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İskilip İlçesi'nden gelen muhtarların sorunlarını dinledi.
AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İl Genel Meclis Üyeleri Üzeyir Esenkaya, Yusuf Kaya ile çok sayıda köyün muhtarı TBMM'de Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'u ziyaret ederek İskilip İlçesi'nin ve köylerin sorunlarını içeren dosya sundular.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Milletvekili Ceylan, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek, İskilip bölgesinin sorunlarını çok iyi bildiklerini, il başkanlığı döneminde nasıl ki sorunların çözümü noktasında mücadele etmişse, aynı mücadelenin kat kat fazlasını milletvekilliği döneminde göstereceğini, kapısının, telefonunun tüm Çorumlulara ve İskiliplilere açık olduğunu, birlik ve beraberlik içinde Çorum'u geleceğe hazırlayacaklarını kaydetti.
Muhtarların sorunlarını tek tek not alan ve sorunlarla ilgili dosyayı da inceleyeceğini ifade eden Ceylan, 64. hükümet döneminde İskilip'in yatırımlardan payını fazlasıyla alacağını vurguladı.
Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise gerek Çorum'un, gerekse İskilip'in sorunlarını çözmek, geleceğe hazırlamak için gereken çalışmaları yaptıklarını, milletvekilleri ve teşkilat mensupları ile el ele güzel hizmetler vereceklerini dile getirdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim