Karadağ, ziyaret nedeniyle köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

İskilip Ak Parti İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı ziyaret esnasında, köy ve mahalle muhtarları tek tek söz alarak Ak Parti iktidarında bugüne kadar yapılan yatırımları ve taleplerini Karadağ’a ilettiler. Yapılan hizmetlerden ve yatırımlardan son derece memnun olduklarını belirterek, bu toplantı nedeniyle İl Başkanı Karadağ’a teşekkür ettiler.

Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Karadağ ise, her insanın fikrine ve düşüncesine saygılı olduklarını belirterek, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile insanımıza verilen değer arttı. Cumhurbaşkanımız sizlere verdiği değer ile aralıklarla külliyede istişare toplantıları yaparak istek ve taleplerinizi dinlemektedir. Şükürler olsun ki böyle bir lidere sahibiz. Sizler 15 Temmuz’da bir sözü ile meydanlara koşarak bayrağımıza, devletimize, milletimize, toprağımıza, ezanımıza ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktınız. Liderimiz de sizlerden aldığı güç ile hainlere karşı dimdik ayakta durarak, kefenini giyerek sizlerin yanında yer alıyor ve almaya da devam ediyor” dedi.

Amaçlarının ortak akılla istişareler neticesinde vatandaşı doğru yatırımlarla buluşturmak olduğunu dile getiren Karadağ, konuşmasında şunları söyledi:

“İskilip, Çorum’un tarihi, sosyal, kültürel ve manevi yönü ile çok önemli bir parçasıdır. İskilipli hemşerilerimiz dün olduğu gibi bugün de devletine ve milletine bağlılığı ve sevgisi ile tanınmaktadır. Bu necip millete hizmet etmek, boynumuzun borcudur. İktidarımız döneminde İskilip ilçemize ve köylerimize yapılan hizmetlerin toplam bedeli 1 katrilyon liradır. 200 trilyonluk dev bütçesi ile Tımarlı Projesi, İskilip, Bayat ve Uğurludağ’daki köylerimizin sulama sorununu tamamen çözüme kavuşturacaktır. İskilip yolu, Haramidere, Çorum-Çankırı ve Tosya yollarımızda inşallah en kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulacaktır.

İl Başkanı olduğumuz dönemde yalnızca bu hizmetler talep edilirken, iktidarımız döneminde doğalgaz, yeni devlet hastanesi, yeni adliye sarayı, sosyal güvenlik merkezi, sosyal hizmet merkezi, karayolları geçiş kavşakları, elektrik altyapı yatırımları, şehir stadyumu, afet yatırımları, İskilip Şehir Girişi Bölünmüş yol yatırımı gibi birçok hizmet Ak Parti iktidarı ile hayat bulmuştur.

Biliyoruz ki İskilip bu hizmetleri fazlasıyla hak ediyor ve hak ettiğini inşallah sizlerin de katkısı ile daima alacaktır.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim