AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, ilçeleri ziyaret ederek milli irade nöbetlerinde halkla buluşuyor. İskilip’teki demokrasi nöbetine katılan Bekiroğlu, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Adem Oğuzhan Kaya, Adem Candan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akın, Ahmet Köksal İ l Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kerep Ölçer, İlçe Başkanı Mustafa Lek, İlçe Belediye Başkanı Recep Çatma ile birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Darbenin başarılı olması durumunda ülkenin 20-30 yıl geriye gideceğini dile getiren Bekiroğlu, girişimin ardından Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak kefenleri giyip sokağa çıktıklarını vurguladı.
AK Parti’nin yıllardır reklam çalışmalarını yürüten Çorum’lu hemşehrimiz Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok’un nasıl şehit edildiklerini de anlatan Bekiroğlu, yaşananların basit bir darbe girişimi gibi görülmemesi gerektiğini ifade etti. Yabancıların büyük bir Türk İslam Devleti istemediklerini kaydeden Bekiroğlu, geçmişte ülkeyi parçalamak isteyenlerin bugün de uşakları aracılığı ile aynı çalışmaları sürdürdüğünü vurguladı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim