Toplantıya görevden istifa eden İskilip AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, eski AK Parti ilçe başkanlarından Hüseyin Balcı, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Murat Önder, Mustafa Kırkıcı, Mehmet Derici, İsmail Müzde, AK Parti İl Genel Meçlis üyeleri Yusuf Kaya ve Üzeyir Esenkaya AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Selvi ve partililer katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, genel merkezin taktiri doğrultusunda hizmet bayrağını en yükseklere taşımak için aldıkları görevin, kendisine, ekibine, teşkilata ve İskilip’e hayırlar getirmesini temenni etti.
Teşkilatın daha da büyümesi ve hizmet aşkının daha da yayılması adına çok çalışacaklarını anlatan Lek, yeni üye çalışmaları yapıp güçlerine güç katacaklarını vurguladı.
Mustafa Lek, “Derdimiz İskilip gücümüz İskilipli hemşehrilerimiz olacak. İskilipimizin sıkıntıları ve ihtiyaçlarını biliyoruz. En kısa zamanda teşkilatımız ve belediye başkanımızla istişarelerde bulunarak beklenen hizmetlerin hızlandırılması için her türlü adımı atacağız
Şeffaf ve açık olacağız. Vefa hareketi olan bu davada kurucularımız, hizmet bayrağını devreden belediye ve ilçe başkanlarımızı unutmayacağız. El ele kol kola bu dava için her zamankinden daha hızlı yürümeye devam edeceğiz” dedi
Mustafa Lek tarafından oluşturulan AK Parti İlçe yönetimi şu isimlerden oluşuyor:
Mehmet Dimici, Muhittin Telli, Mehmet Ali Zontur, Murat Kaya, Mücahid Şahin, Osman Gökçe, Selim İstanbulluoğlu, Mustafa Hazır, Mehmet Ardoğan, Mehmet Ergin, Hafize Kahraman, Mehmet Comart, Mehmet Katırcı, M. Yavuz Sarıaslan, Emine Bostan, Ahmet Dökmeci, Hüseyin Çetinkaya, Fatih Boran ve Ramazan Gündüz.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim