Reckitt, Benckiser, Evyap, ETİ, Selva, Oruçoğlu, Fersan sirke, Varta pil ve Ekol zeytin markalı ürünlerin il ve ilçelere dağıtımını yapan Zirvem Gıda, araç filosunu daha da genişletti.
Karataş Otomotiv’den 10 adet Peugeot marka yeni otomobil satın alan Zirvem Gıda yetkilileri, yeni araçlarla pazarlama-satış kanalının lojistik gücünü arttırmaya devam edeceklerini ifade ettiler.
Firma sahipleri Mustafa ve Mehmet Çelikel, Yönetim Kurulu Üyesi ve finans departmanı yöneticisi Tuğba Çelikel, saha-pazarlama departmanı yöneticisi Sıtkı Soygüder ve Zirvem Gıda satış ekibinin katıldığı araç teslim töreni, Karatay Otomotiv yetkililerinin de katılımıyla dün gerçekleştirildi.
Müşterilerine verdikleri hizmet kalitesinin ve ekip arkadaşlarının motivasyonunun arttırılmasının firma açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Tuğba Çelikel, yeni araçlarda Peugeot markayı tercih sebebi olarak, “Zirvem Gıda her zaman en iyilerle çalışmayı prensip edinmiştir. Bu bağlamda yeni, güçlü ve kullanışlı araçlarla ekip performansını, hizmet kalitesini artırmak ve araç maliyetlerini en az seviyeye düşürmek önceliklerimiz olarak devam edecektir” dedi.
Son model 10 adet Peugeot 301 model otomobilin teslimat töreninde Karataş Otomotiv Satış Müdürü Ufuk Özdemir ve satış danışmanları İsmail Karabıyık, İlker Aksungur ve Özkan Şenal da hazır bulundu.



(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim