Ziraat Mühendisleri Odası Çorum İl Temsilcisi Necati Gül, Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanı Necati Yüce’ye bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
Dün gerçekleşen ziyarette Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Aydın ve Cavit Temiz ile Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Longa ve Mehmet Fatih Şerbetçi de hazır bulundu.
Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül, Ekim ayında yapılan 3. Olağan Genel Kurul’da Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı’na seçilen Necati Yüce’yi tebrik ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
Veteriner Hekimler Odası Başkanı Necati Yüce ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gül ve beraberindekilere teşekkür etti.
Aynı sektörün paydaşları olarak omuz omuza hizmet verdiklerini belirten Yüce ve Gül, Hitit Üniversitesi bünyesinde açılması plânlanan Ziraat Fakültesi ve Veteriner Fakültesi’nin yeni “üniversiteli işsizler” yaratacağını öne sürerek, bu iki bölümün açılmaması yönünde görüş birliğinde olduklarını vurguladılar.
Her iki Oda’nın yöneticileri, “Çorum’a Ziraat ve Veteriner fakülteleri açılmadan önce çok iyi düşünülmelidir. İstihdam boyutu değerlendirilmeden politik kaygılarla açılacak olan bu iki bölüm, ‘işsiz mühendisler ordusu’ yaratacaktır.” ifadesini kullandılar.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim