Kendisinin de bir ziraat mühendisi olduğunu belirten Milletvekili Ceylan, 10 Ocak Türkiye Ziraat Mühendisleri Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ceylan, mesajında şöyle dedi:

“Meslektaşlarım olan Ziraat Mühendislerinin 10 Ocak Türkiye Ziraat Mühendisleri Günü’nü kutluyorum.

İşini seven, tarımda teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve entegre olan, başarı odaklı, üretken, bilinçli ziraat mühendisleri sayesinde ülkemiz daha fazla büyüyerek güçlenecektir.

Türk tarımının modernleştirilmesi için daha fazla proje üretilmesi gerekmektedir. Projelere bağlı şekilde tarım yön bulacaktır. Ziraat mühendisleri donanımlı olursa çiftçimizi daha iyi yönlendirebilir, tarıma daha iyi yön verebilir.

Milletvekilliği görevimizin yanı sıra hem bir ziraat mühendisi hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi olarak, tarımın ve meslektaşlarımızın genel sorunlarını biliyor ve çözümüne yönelik adımlar atıyoruz.

Tarımda sanayileşmenin ülkeye sağladığı katma değerin de farkındayız. Hükümetimizin bugüne kadar gerçekleştirdiği tarım politikaları başta çiftçilerimiz olmak üzere sektörün tüm temsilcileri tarafından bilinmektedir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecektir.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim