Fatih Caddesi’nde uzun yıllardır Çorumlular’a hizmet sunan Seval Demirci’ye ait Zen Güzellik Salonu ile Anvatar Otel’in ortak girişimiyle hayata geçirilen yeni merkezin açılışı için Cumartesi günü bir tören düzenlendi.
Açılış törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, Çorum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve Anvatar Otel Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sarıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Anvatar Otel Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sarıoğlu açılış öncesi yaptığı kısa selâmlama konuşmasında tamamen öz sermaye ile kurulan sağlık ve güzellik merkezinin Çorumlu bay ve bayanların tercihi olacağına inandıklarını söyledi.
AKP Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise Zen & Anvatar Sağlık ve Güzellik Merkezi’nin Çorum için hayırlı olması dileğinde bulundu.
Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Milletvekili Ceylan, Merkez’i gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Zen & Anvatar Sağlık ve Güzellik Merkezi sorumlusu Seval Demirci, Otel kompleksinde bulunan SPA ve fitness merkezi ile entegre bir şekilde çalışacaklarını belirterek, en son teknoloji ile donatılan Merkez’e tüm Çorumlular’ı davet etti. Gelin makyajı, vücut bakımı, cilt bakımı ve ağda gibi uygulamalarda açılışa özel yüzde 10 indirim kampanyası yaptıklarını aktaran Seval Demirci, kampanyanın 31 Aralık’a kadar devam edeceği bilgisini verdi.
Açılış dolayısıyla katılımcılara çeşitli ikramların yanı sıra müzik dinletisi de sunuldu.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim