Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda 2 gün sürecek olan kongrenin ilk gününde genel kurul, 27 Aralık Pazar günü de seçimler yapılacak.
2009-2013 yılları arasında üst üste 2 dönem TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği görevini yürüten Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, kongrede yeniden Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği’ne aday olduğunu açıkladı.
İlk günkü heyecan ve şevkle yeniden göreve talip olduğunu belirten Yusuf Şahinbaş, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Yeni dönemde de ‘Ortak Paydamız Ziraat Mühendisleri Odası’dır’ sloganıyla hareket ederek, oda üyelerine ve Çorum tarımına hizmet edeceklerini ifade eden Şahinbaş, tüm oda üyelerinden 26-27 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak 45. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda destek istedi.
Oda üyelerinin desteğiyle yeniden TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Çorum İl Temsilciliği’ne seçilmesi durumunda hayata geçireceği yeni plan ve projeleriyle ziraat mühendislerinin temsilcisi olacağını kaydeden Yusuf Şahinbaş, “2009-2013 yılları arasında alnımızın akı çalışmalar yaptık. Bu sürede hesabını veremediğimiz hiçbir işimiz olmadı. İlk günkü aşk ve şevkle bu göreve yeniden talibim. Tüm meslektaşlarımdan güç ve destek bekliyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim