Şoför esnafından Süleyman Afat’ın eşi, SSK çalışanı Turgut Afat, Hülya Aydemir, Derya Kul ve Şeyda Afat’ın anneleri, Yüksel Aydemir ve Ayçin Kul’un kayınvalideleri, Av. Tugay Afat ve Av. Altuğ Afat’ın yengeleri olan Saniye Afat’ın, çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir haftadır komada olduğu öğrenildi.
Saniye Afat’ın cenazesi, dün saat 11.00’de Özel Hastane’den alınarak Ulucami’ye getirildi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ulumezar’da toprağa verildi. Aynı cenaze namazında merkeze bağlı Şendere Köyü’nden gelme Ömer Yıldız’ın eşi, Celal, Bekir ve Adem yıldız’ın anneleri Elmas Yıldız’ın da namazı kılındı. Elmas Yıldız’ın cenazesi de Ulumezar’da defnedildi.
Cenaze namazlarına CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, SGK İl Müdürü Duran Cesur, SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Sami Çam, Çorum Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Müdürü Cihan Olur, CHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri, CHP İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, merhumelerin yakınları ile vatandaşlar katıldı.
ÇORUM HABER merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.
(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim