Dün parti binasında gerçekleşen ve bazı İl yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Hasan Suvacı, Kalender’i CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilmesinden ötürü tebrik etti.

Kalender’in ülkenin içinde bulunduğu güç bir süreçte bu göreve geldiğine dikkat çeken Suvacı, “Sizin gibi genç arkadaşlarımızın bu tür görevlere talip olmalarını, ülkemizin geleceği açısından önemsiyoruz. Görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Kalender ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin yanımızda olduğunu bilmek bizlere güç veriyor. Ben de sizin CHP İl Başkanlığı’na yeniden adaylığınızı tebrik ediyor, yarınki (Bugün) İl Kongresi’nde başarılar diliyorum. 2 yıllık görev süreniz bize göre partimiz için başarılı geçmiştir.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan CHP İl Başkanı Suvacı, CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasına değinerek, “Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin ardından Murat Hazinedar’ın da Bakanlık eliyle görevinden uzaklaştırılması, bizi bekleyen otoriter rejimin bundan sonra da neler yapacağının açık göstergeleridir. AKP’nin kendi belediyelerinde yolsuzluk tavan yapmışken, üstelik Ankara’yı parsel parsel satan kendi başkaları dururken CHP’li Belediye Başkanları’yla uğraşmaları çok manidardır. Bu durumdan inanın AKP’ye oy veren seçmenler de artık büyük rahatsızlık duymaktadır.” diye konuştu.

CHP olarak bu olumsuzlukları halka anlatmakta güçlük çektiklerini kaydeden İl Başkanı Suvacı, “Bizim görevimiz bu olanları aziz milletimize en iyi şekilde anlatabilmek. Ancak en büyük sıkıntılarımızdan biri kendimizi eşit koşullarda ifade etme şansı bulamamamız. Havuz medyasında sesimizi duyurmamız mümkün değil.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim