Ahıskalıoğlu’nun ziyaretinde CHP Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili hazır bulundu.

Çorum İl Başkan Adayı Av. Nihat Ahıskalıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına adaylığının CHP'de ortaya çıkan bir ihtiyaçtan kaynaklandığını dile getiren Nihat Ahıskalıoğlu, “İçinde bulunduğumuz koşullarda sorumluluktan kaçmak, ülkemize ve halkımıza sırt çevirmek olurdu. Çocuklarımızın yüzüne utanmadan bakabilmek, yoksul halkımıza bir nebze umut olabilmek için aday olma kararını verdim. Seçildiğim takdirde sadece ve sadece CHP İl Başkanı olacağım. Partimizin kapılarını politika yapmak isteyen herkese sonuna kadar açık tutacağım. Kişisel hedefleri olan tüm partililerime eşit mesafede olacağım. Görev sürem bitmeden hiç bir makama aday olmayacağım. Yönetim anlayışım birlikte yönetmek ve şeffaf bir yönetim oluşturmaktır. Partimizin tüm organlarında aday tespitinin ön seçimle ve üyelerin katılımı ile gerçekleşecek seçimle belirlenmesi temel ilkemiz olacaktır. Yönetim dışında kalan arkadaşların siyasi çalışmalarımızın her aşamasına katılmalarını sağlayacağım. Geçmişte partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan arkadaşlarımız ile toplumumuzun kanaat önderlerinin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak için dönemsel toplantılar yapıp katılımlarını sağlamaya çalışacağım.” diye konuştu.

Nihat Ahıskalıoğlu, söyleyecek sözü olanlara CHP kapılarının sonuna kadar açık olacağını vurgulayarak, dönüşümlü olarak ilçelerin yönetim kurulu toplantılarına katılacağını dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Erayhan ise “İl Başkan Adayı Av. Nihat Ahıskalıoğlu ve eski Milletvekilimiz Feridun Ayvazoğlu'nun ziyaretleri bizleri son derece memnun etti. Kendilerine bu süreçte başarılar dileriz.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim