MHP’de Belediye Başkan aday adaylığı başvuru sürecinin geçtiğimiz cumartesi günü tamamlandığını ifade eden Kaynar, beklenenden çok daha fazla ve birbirinden değerli insanların MHP’den aday adaylığı müracaatında bulunduklarını anlattı.

Laçin’de belediye başkan adayının açıklandığını, diğer adaylarla ilgili değerlendirmelerin ise devam ettiğini kaydeden Arslan Kaynar, “Türkiye’nin her bir köşesinde olduğu gibi Çorum’da da Milliyetçi Hareket Partisi’ne her zamankinden çok daha fazla teveccüh oluşmuştur. Milletimizin gösterdiği bu yüksek teveccüh şehirde, ilçede, mahallede, sokakta köyde hissedildiği kadar belediye başkan aday adaylarımızın da sayısının geçmiş seçimlere kıyasla çok daha fazla olmasıyla teşkilatlarımızda da ziyadesiyle hissedilmektedir” dedi.

Belediye meclis üyesi ve il genel meclisi adayı olmak isteyen aday adaylarının başvurularının devam ettiğini belirten Kaynar, meclis üyeliklerine aday adayı olmak isteyenlerin 15 Ocak 2019 tarihine kadar İlçe Başkanlıklarına bizzat başvuru yapmaları gerektiğini dile getirdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim