2017 Yerel Gazetecilik Ödüllerini belirleyecek jüri şu isimlerden oluşuyor: TGC Başkanı Turgay Olcayto, TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, Konrad Adenauer Stiftung adına Proje Koordinatörü Bekir Öncel, Gazeteci İsmail Ballı, DHA İstihbarat Şefi Hasan Erşan, Hürriyet Gazetesi Foto Editörü Sebati Karakurt, TGC Ordu Temsilcisi Zeki Mesut Özel, TGC Balotaj Kurulu Başkanı Nuray Özger ve TGC Denetim Kurulu Üyesi Arif Esen

Yerel gazetecilik ödülü, yerel gazetelerde çalışan gazetecileri kapsıyor. Ödüller, haber, fotoğraf, sayfa düzeni dallarında birer gazeteciye veriliyor. Değerlendirmede, bu kuruluşlarda çalışanların yerel konular ve meslek kurallarının uygulanması için olanaklarını en iyi şekilde kullanmaları dikkate alınıyor.

Çalışması ödüle değer bulunan gazetecilere üç dalda da 2.250 lira ödenecek. Yarışmaya, son üç yılda ödül almış veya çalışması yayınlanmış gazeteciler katılamıyor. Çalışmaların Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne 31 Ocak 2018 tarihine kadar biri asıl 10 nüsha halinde taahhütlü olarak ulaştırılması veya elden teslim edilmesi gerekiyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim