Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Demiral ile birlikte Teşkilat Başkanı Yardımcısı Özer Kantar, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Murat Bolat, AR-GE Başkanı Yaşar Fatih Çetin, Muhasebe ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Lütfü Kantar, Dış İşleri Başkan Yardımcısı Emre Toprak, Gençlik Kolları Başkanı Ali Tufan ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Fevzi Can Baltalı partideki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan bu kişiler Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan öncülüğünde kurulan Yeniden Refah Partisi’nden istifa etmediklerini duyurdu.

Yapılan yazılı açıklamada 80 kişinin istifa ettiği bildirilirken, çok sayıda kişinin de istifaya hazırlandığı dile getirildi.

Son aylarda teşkilat içinde sıkıntı olduğu, bunların giderilmediği ve adam kayırmaların çoğaldığı dile getirilen açıklamada; “Biz partimizden istifa etmiyoruz, bu teşkilatta hakkı hukuku bilmeyen yöneticilerin emrinde çalışmaktan istifa ediyoruz” görüşüne yer verildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim