Ak Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Arslan ile birlikte dün gazetemizi ziyaret etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZLA UYUMLU”
Ak Parti’de hafta sonu yaşanan kongre sonucu, Binali Yıldırım’ın Genel Başkan seçilmesini ve yeni hükümeti kurmakla görevlendirilmesini “bayrak yarışı” olarak niteleyen Milletvekili Ceylan, “Partimiz, Tayyip Erdoğan’ın partisi olarak halkın zihnine kazınmış bir partidir. Onun için, Cumhurbaşkanımızla uyumlu bir hükümet kurulması tabiidir ve bu, pek çok bakımdan fayda sağlayacak, piyasalar rahatlayacak, ekonomi daha iyiye gidecektir” dedi.

“TERÖR BELASINDAN KURTARACAĞIZ”
Genel Başkan Binali Yıldırım’ın sözleriyle, “Terör belasından bu ülkeyi kurtaracağız” ifadesini kullanan Ahmet Sami Ceylan, hükümetin kuruluşunun ve güven oylamasının bu hafta sonuçlanacağı ve Pazartesi günü ilk Bakanlar Kurulu toplantısının yapılabileceği inancında olduğunu söyledi.

“CHP’Yİ MİLLETİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ”
Dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda ana muhalefet partisinin çelişkili bir tavır takındığını, ancak son oylamada 20 kadar CHP’li vekilin evet oyu kullandığını anlatan Ceylan, “Terörün dini, ırkı, rengi yoktur. Terörle mücadele topyekûn yapılmalıdır. Birlik ve bütünlüğümüze yönelik hiçbir riski göze alamayız. Bu bakımdan, CHP’nin terörle mücadeleye yaklaşımını, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” ifadesini kullandı.

İSKİLİP YOLUNDA KOMPLE İHALE
İskilip yolunda, müteahhidin durumu nedeniyle 26 kilometrelik ihalenin feshi yoluna gidildiğini ve sürecin devam ettiğini anlatan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Bu defa yolun tamamını, yani 56 kilometreyi ihale etmek üzere hazırlık yapılıyor. İhalenin bu yıl içinde yapılmasını bekliyoruz” dedi.
Ceylan, Kışla’nın şehir tarafındaki 13 dönümlük arazisine yapımı öngörülen Maliye Kampüsü’nün ihale hazırlığının devam ettiğini de sözlerine ekledi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim