Çalışanların mesleki sağlık ve emniyetlerini korumak, olası iş kazalarını ve bunların etkilerini en aza indirmek için geliştirmeler yaptıklarını vurgulayan YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, “Aklımda Fikrimde YEDAŞ” öneri sisteminin ikinci konusunu iş sağlığı güvenliği olarak belirlediklerini ifade etti.

Elektrik dağıtım kalitesi ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla yürütülen faaliyetlerin yanı sıra iş sağlığı güvenliği kuralları ve uygulamalarının iyileştirilmesinin önemine dikkat çeken Rıdvan Aktürk, “’Aklımda Fikrimde YEDAŞ’ sayesinde çalışanlarımızı yönetim ve iş süreçlerine dahil ediyoruz. İş Sağlığı Güvenliği ile ilgili paylaşılan 141 öneriyi Çalışan Kurulu toplantısında ele aldık. Hepsi birbirinden kıymetli önerileri değerlendirerek süreçlere en büyük katkıyı sağlayacak olanları belirledik. Kabul edilen önerileri planlamalarımız doğrultusunda uygulamaya başladık. YEDAŞ’lı olmanın sorumluluğuyla önerilerini sunan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmanın ardından öneri sahiplerine Genel Müdür Aktürk ve il koordinatörleri tarafından plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim