Teknoloji yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek abonelerine daha kaliteli ve sürekli hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydeden Şahin, bu kapsamda saha ekiplerinin kullandığı 600 adet el terminali ve yazılım uygulamasını geliştirmeye yönelik Mobil Cihaz Dönüşüm Projesi çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Müşteri Teknik Hizmetleri birimine bağlı saha ekiplerinin kullandığı Windows tabanlı mobil cihazların iş süreçlerini hızlandırmak amacıyla Android tabanlı yeni nesil cihazlar ile değiştirildiğini belirten Şahin, kendi yazılım ekipleri tarafından geliştirilen harita tabanlı uygulama ile bütün müşterilerin adreslerini sisteme kaydederek daha hızlı ulaşım sağlanması için gerekli alt yapının oluşturulduğunu söyledi.

Şahin, “Mobil cihazların daha etkin ve verimli kullanılması amacıyla kendi yazılım ekibimizle yeni bir yazılım geliştirerek mobil cihazlarımıza entegrasyonunu tamamladık. Navigasyon ile iş emri tarifi ve bas konuş uygulamalarını da mobil yazılıma dâhil ettik. Bu sayede saha çalışanlarımız, hedeflenen adrese ve müşteriye daha hızlı ulaşıyor” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim