25 Mart 2009 tarihinde bir helitokepker kazası sonucu yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu'nun 7. ölüm yıldönümü dolayısıyla Cumartesi günü Hürriyet Parkı önünde düzenlenen fotoğraf sergisi, Pazar akşamına kadar açık kaldı.
Alperen Ocakları İl Başkan Yardımcısı Alperen Durmuş, sergi açılışı dolayısıyla yaptığı konuşmada, merhum Yazıcıoğlu'nun acısını yüreklerinde daima sıcak tuttuklarını belirterek, "Şehidimizin emaneti hepimizindir. Bayrağı elimizdedir. Yolu yolumuz, davası davamızdır." dedi.
Yazıcıoğlu'nun ölümünün üzerindeki sır perdesinin aradan geçen 7 yıla rağmen hâlâ kaldırılamadığına dikkat çeken Alperen Durmuş, "Biz Alperenler, Türk İslam Dünyası’nın Lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun evlâtlarıyız. Çok sevdiği devleti ve milleti için canını veren Başkanımız'a devlet, O'nu 3 gün boyunca karlı dağlarda hapsederek sevgisinin karşılığını vermiştir. Muhsin Başkanımız'ın vefatından sonra türlü siyasetçilerin diline doladığı yalancı kardeşliğe, dostluğa, arkadaşlığa karnımız tok. Başkanımızın katilleri bulunmadan hiç kimse kardeşlikten, arkadaşlıktan ya da dostluktan bahsetmesin. Muhsin Yazıcıoğlu vicdanımızın isyanı, gönlümüzün ateşi, ideallerimizin en şereflisidir. Ne O'ndan vazgeçeriz ne de gündemden düşürülmesine müsaade ederiz. Muhsin Başkanımız üzerinden kimse siyaset yapmasın. Muhsin Başkanımızı unutmayacağız, unutturmayacağız. Başkanımızın katillerini koruyanlar, bilip de sesini çıkarmayanlar, bu işin ucundan kıyısından köşesinden tutanlar bilsinler ki hem bu dünyada hem de ahirette iki elimiz yakalarında olacak." diye konuştu.
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisi'ni iki gün boyunca çok sayıda ziyaretçi gezdi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim