Gülten K.’nin kız kardeşi Elif A, olaydan dolayı büyük sarsıntı yaşadıklarını, özellikle çocukların psikolojik olarak kötü durumda olduğunu söyleyerek, "Ablam için herkesten dua istiyoruz. Hastanede tedavisi makinelere bağlı olarak devam ediyor. Doktor, 'Üç günlük narkozun etkisi geçtikten sonra kendi nefes alıp verebilirse umut var' diyor. Durumu bugün düne göre biraz daha iyi” dedi.
3 yeğeninin bakımlarını üstlendiklerini anlatan Elif A., "Olaya şahit olan en küçük çocuk, sabaha kadar sayıklıyor. 'Ben avukat olacağım, bütün annelerin haklarını savunacağım. Babam gibi olmayacağım' diyor. Bunlar hepimizin çocukları. Elimden geldiği kadar tedavi ettireceğim. İnşallah,rabbim onlara akıl versin, inşallah bu olaydan daha fazla etkilenmezler. Allah'ın adaletine sığınıyoruz. Rabbim de adaletimiz de onun cezasını versin” diye konuştu.
‘ADALETE GÜVENİYORUZ’
Gülten K.'nin ablası Sevda B., “Bunlara bir kere idam versinler, kimsenin ciğeri yanmasın, bizim ciğerimiz yandı başkasının yanmasın” derken, kardeşi Nermin Ç. de “Adalete güveniyoruz, güvenmek istiyoruz. Adaletin bu konunun peşini bırakmasını istemiyoruz. Tacizcilere, tecavüzlere fırsat verilmesin” ifadelerini kullandı.
Çorum Kadın Meclisi Üyesi Nurbanu Karataş ise yaşanan olaydan derin üzüntü duyduklarını belirterek, hukuki süreç ve çocukların tedavileri boyunca ailenin yanında olacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim