Müdürlüğün çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunarak üniversitede yapılan ve yapılacak olan ortak projelerden bahseden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban,  üniversitenin çalışmalarını takip ettiğini, çalışmaları çok başarılı bulduğunu ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Vali Necmettin Kılıç’ın kurumlar arası yapılan ortak projeleri çok önemsediğini, tüm kurumlarla ortak proje yürüttüklerini ve bu çalışmaların devam edeceğini ifade ederek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri başta olmak üzere çalışma sahasının çok kapsamlı ve geniş olduğunu kaydederek bu noktada birçok ortak iş birliklerinin faydalı ve güzel çıktılar getireceğine inandığını anlattı.

Üniversitenin tüm birimlerinin her türlü hizmet ve ortak proje yapmaya hazır olduğunu, bu projelere imkânlar dahilinde destek verileceğini ve her zaman bu tür çalışmalara açık olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan da,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanmasından ötürü Yahya Çoban’ı tebrik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim