Topluluk bünyesinde Büşra Nur Üğüten, Mustafa Ozan Türkoğlu, Caner Yerli, Emrah Küçükcanbaz ve eşi Damla Küçükcanbaz gibi Çorumlu sanatçıların da yer Voca Voice Çok Sesli Korosu önceki akşam Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda muhteşem bir performansa imza attı.

Konseri AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan, Vakıf 19 Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bilan, sanayici ve işadamları, Hitit Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri ile çok sayıda sanatsever ilgiyle izledi.

Konserin açılışında konuşan Alper Bilan, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenledikleri etkinliğe katılan sanatseverlere teşekkür etti. Bir süre önce gündeme getirdikleri Dünya Hitit Günü’nün kutlamalarına bu konserin başlangıç teşkil edeceğini de belirten Bilan, etkinliğe desteklerinden dolayı Valilik, Çorum Belediyesi, Sungurlu Belediyesi, Boğazkale Kaymakamlığı, Boğazkale Belediyesi, Vakıf 19 Mütevelli Heyeti, Semrin Kaleli ve Latif Kavukçu ile birlikte Şef Bilgen Özcan Coşkunsoy ile koro üyelerine teşekkür etti.

Türkçe ve yabancı şarkıları kendilerine özgü seslendiren Voca Voice Acapella Grubu izleyenleri adeta mest etti. Çorumlulara sürpriz yaparak “Şu uzun gecenin gecesi olsam” isimli Çorum türküsünü de kendirine has yorumlarıyla sahneye uyarlayan grup izleyenlerden büyük alkış aldı. Zaman zaman seyircinin de eşlik ettiği şarkılarla keyifli anlar yaşatan Voca Voice Çok Sesli Korosu adına konser sonunda Milletvekili Kurt, Başkan Gül ve Vakıf 19 Başkanı Bilan tarafından Şef Bilgen Özcan Coşkunsoy’a plaket ve çiçek takdiminde bulunuldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim