Cuma namazı sonrası gerçekleştirilen açılışa Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan SP İl Başkanı Faruk Cıdık, ilçelerde de Erbakan ile ilgili anma programları yapacaklarını kaydetti.

Erbakan’ın ne demek olduğunu fazla kişinin kavrayamadığını belirten Cıdık, Erbakan demenin Suriye’de insanların ölmemesi, D8’i kurup Müslümanları bir arada tutmak, havuz sistemi, ahlak ve maneviyat, yaşanabilir bir dünya demek olduğunu kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Resim Sergisi 3 gün boyunca gezilebilecek. Anma programı kapsamında pazartesi günü ikindi namazı öncesi Ulucami’de Mevlidi Şerif okutulacak. 1 Mart 2017 Çarşamba günü de Devlet Tiyatro salonunda saat 19.00’da moderatörlüğünü Bilal Yıldırımın yapacağı Yılmaz Bayat (eski Üsküdar Belediye Başkanı), İbrahim Titiz (Saadet Partisi GİK üyesi), Mizanur Rahman (Cemati İslami Eski Gençlik Kolları Başkanı), Burhan Uddin (AGD Dış İlişkiler Komisyon Üyesi) katılacağı Bir Önder ve Bir Mücahid konulu panel düzenlenecek.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim