“Hak-Hukuk-Adalet” sloganlarıyla İstanbul’a doğru ilerleyişini sürdüren “Adalet Yürüyüşü” kortejine destek için tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da başlatılan adalet nöbetleri iki ayrı noktada devam ediyor.

Adalet nöbeti için ilk olarak Saat 12.30’da Gazi Caddesi’ndeki CHP İl Binası önünde bir araya gelen eylemciler, saat 18.00 sıralarında da Hünkâr Hacı Bektaşi Veli Parkı’nda bir araya gelerek, adalet taleplerini dile getirdiler.

Parkta bulunan vatandaşların da destek verdiği 13’üncü adalet nöbeti, 2 dakikalık “durarak adaleti düşünme” eylemi ile başladı.

Ellerinde “adalet” yazılı dövizlerle taleplerini dile getiren eylemciler, 13. günü geride bırakan Adalet Yürüyüşü’ne bir kez daha Çorum’dan destek verdiler.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Merkez İlçe Sekreteri Saadet Aydoğdu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bulut, platform üyelerinden Şeref Karataş, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı Adalet Nöbeti yaklaşık 30 dakika sürdü.

16 Haziran tarihinde yapılan basın açıklamasını ardından başlatılan Adalet Nöbetleri, ikinci haftasını dolduruyor.

NÖBETLER YENİDEN 2 SAAT OLUYOR

Bayram nedeniyle 30 dakika ile sınırlandırılan Adalet Nöbetleri’nin, bugün itibariyle daha önce olduğu gibi, CHP İl Binası önünde 12.30 ile 14.30, Hünkar Hacı Bektaşi Veli Parkı’nda da saat 17.30 ile 19.30 arasında 2 saat olarak devam edeceği bildirildi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim