Yeni bir yılın yeni bir başlangıç ve umutları beraberinde getirdiğini belirterek dünyanın dört bir yanında devam eden savaş, terör, şiddet, açlık ve yoksulluktan insanlığın kurtulması, sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu bir dünyanın ortak özlem olduğunu anlatan Vali Necmeddin Kılıç, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sevinç ve üzüntüyle geçen bir yılın daha geride bırakıldığını söyleyen Vali Kılıç mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Müreffeh yarınlara ulaşılması yolunda inançlarımızı güçlendirerek 2018 yılında da, tarihi ve kültürel değerleriyle, huzur ve güveniyle, birlik ve beraberliğiyle Anadolu’nun önemli bir kenti olan Çorum’un, gelişmesi kalkınması ve her alanda daha ileri bir seviyeye ulaşması yönünde tüm kamu görevlilerimiz ve siz değerli vatandaşlarımızın da her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle, gayret ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere düşen; birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi daha çok severek ilimiz ve ülkemiz için çalışmaktır.

Vatandaşlarımızın yeni bir yıla girerken yılbaşı günü ve gecesinde yeni yılın şehrimizde huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesi için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Çorum’un cadde ve meydanlarında, alışveriş merkezlerinde, eğlence yerlerinde yaya ve motorize ekiplerle emniyet görevlisi arkadaşlarımız, Çorumluların daha rahat bir yılbaşı geçirebilmeleri için görevlerinin başında olacaklardır”

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim