İktidar partisi ile ana muhalefet partisi arasında, 15 Temmuz’dan itibaren başlayan karşılıklı anlayış, hoşgörü ve demokrasi için işbirliği ortamı, gelişerek devam ediyor.
20. Dönem CHP Çorum Milletvekili Ali Haydar Şahin, geçtiğimiz günlerde Çorum’da düzenlenen demokrasi nöbetlerinden birine katılarak, bir de konuşma yapmıştı.
AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da, Şahin’in oğlu Ali Can’ın düğününe katılarak Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ile birlikte nikâh şahitliği yaptı ve bir nevi, Şahin’in jestine karşılık verdi.
20. Dönem Çorum Milletvekili Ali Haydar Şahin’in oğlu Ali Can ile Ceren Samancı, Cumartesi akşamı Gölbaşı’ndaki Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirdiler.
Genç çiftin nikâhını, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kıyarken, nikâh şahitliklerini de Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Gamze Burhan ve Burcu Kesler üstlendi.
Düğüne, Çorum eski valileri Mustafa Yıldırım, Atıl Üzelgün ve Hüseyin Poroy, CHP eski Isparta Milletvekili, Emekli Vali Ali Haydar Öner, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, emekli DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel başta olmak üzere, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda saygın isim katıldı.
Düğüne katılması beklenen Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun programları nedeniyle katılamadılar, ama hem çiçek, hem mesaj göndererek genç çifti kutladılar.
Özelleştirme İdaresi’nde uzman olan Hasan Hüseyin Ferda Samancı’nın kızı Ceren, avukat, Sağlık Bakanlığı hukuk müşaviri. Elektrik-Elektronik Mühendisi Ali Şahin, Nurol Holding’de TOMA’ları üreten fabrikanın montaj şefi olarak görev yapıyor.
ÇORUM HABER, Filiz-H.Ferda Samancı ve Makbule-Ali Haydar Şahin çiftlerini kutlar, Ceren ile Ali Can’a ömür boyu mutluluklar diler.




(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim