Vali Mustafa Çiftçi, yeni yıl nedeniyle eşi Azime Çiftçi ile birlikte Kamile ve Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi’nden başladığı ziyaretlerine Sevgi Evleri ile devam etti. Burada kalan çocuklarla yakından ilgilenen Çiftçi çifti daha sonra ise Çorum-Ankara karayolu üzerinde oluşturulan kontrol noktasında görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Bölgede görev yapan jandarma, polis ekipleri ve seyahat eden vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek yeni yıllarını kutlayan Vali Çiftçi, daha sonra ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yetişkin ve çocuk acil servis poliklinikleri ile ziyaretlerini sürdürdü.

Vali Çiftçi burada tedavi gören hastalara, geçmiş olsun dilekleriyle beraber yeni yılda sağlıklı bir yaşam sürmeleri temennisinde de bulundu. Nöbetçi sağlık personelinin de yeni yıllarını kutlayan Vali Çiftçi, yeni yılın ülkemiz ve Çorum için hayırlara vesile olmasını diledi.

Vali Çiftçi, ziyaret için sosyal medya hesabından Mevlana’nın “Dinlen Kederlenme Sabah Elbet Olacaktır” sözünü de paylaştı.

Vali Mustafa Çiftçi’ye ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İlhan Uzunoğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yahya Çoban ile İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı da eşlik etti.

Vali Çiftçi son olarak Çorum-Samsun Karayolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek buradaki asker ve polisin yeni yıllarını tebrik etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim